Comorile Egiptului
Bucurestiul are CEL MAI BUN LICEU din tara! 9,90 ultima medie de admitere la mate-info bilingv! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Bucuresti

Bucurestiul are CEL MAI BUN LICEU din tara! 9,90 ultima medie de admitere la mate-info bilingv!

Ministerul Educației a publicat pe site-ul admitere.edu.ro rezultatele repartizării computerizate a elevilor de clasa a VIII-a la liceu. Candidații admiși își vor putea depune dosarele de înscriere la liceu începând de joi și până pe 29 iulie.

Colegiul Sfântul Sava din București este primul în top 50 la admiterea în liceu, cu 9.90, media ultimului admis la profilul matematică informatică cu predare în limba engleză, conform europafm.ro.

Urmează Colegiul Mircea cel Bătrân din Constanța, cu 9,89, ultima medie de admitere la același profil și Colegiul Național Frații Buzești din Craiova, unde cea mai mică medie de admitere a fost 9,85, tot la matematică-informatică.

Colegiul Gheorghe Lazăr din Capitală se află pe locul 6 în top, cu 9,76 media ultimului elev admis la matematică-informatică.

La polul opus, cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu, în București a fost 2,45, la Colegiul Tehnic Media, unde au fost ocupate doar jumătate din locuri. De altfel, mai sunt locuri în Capitală, la majoritatea liceelor tehnice și la Colegiul german Goethe.

La Colegiul Național Iași, ultimul candidat admis la matematică informatică a avut 9,64, iar la același specializare, în Brașov, la Colegiul Andrei Șaguna, ultimul elev admis a avut 9.58,.

Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj se află pe locul 50, cu 9,46 media ultimului elev admis la matematică-informatică.

La nivel național, sunt cel puțin 900 de elevi rămași nerepartizați, iar 69 dintre ei au medii cuprinse între 7 și 8,78.  Ei vor fi repartizați la liceu în a doua etapă, care va avea loc pe 28 iulie.

La admiterea în liceu, media de la evaluarea națională a avut o pondere de 75%, iar media anilor de gimnaziu a reprezentat 25 la sută.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Transport21 de ore inainte

Inca o promisiune! Nu avem legatura pana la aeroport, dar primaria anunta ca reia proiectul trenurilor urbane ale Bucurestiului

Autorităţile au alte planuri mari pentru fluidizarea traficului. Primăria vrea să introducă un tren urban care să faciliteze deplasarea rapidă...

Sport21 de ore inainte

UEFA a anuntat datele meciurilor de la Bucuresti pentru Euro 2020

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat, joi, la Kiev, programul Campionatului European din 2020, competiţie care se va desfăşura în...

Sectorul 421 de ore inainte

Premiera in sectorul 4: Prima gradinita pentru copii cu disabilitati!

Părinții din sectorul 4 au la dispoziție 45 de locuri în singura creșă din țară, unde copiii cu dizabilități, cu...

Sectorul 621 de ore inainte

Ce-o sa zica Mutu despre cum se asfalteaza pe ploaie torentiala in Sectorul 6?

Imagini surprise de trecători în sectorul 6 al Capitalei arată muncitori turnând asfalt vineri după-amiază când în București a fost...

Sanatate1 zi inainte

Inspectorii de la Siguranta Alimentara au aplicat traditionalele amenzi anuale in Halele Obor

Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bucureşti au aplicat amenzi în valoare de 32.200 de lei unor...

Transport2 zile inainte

Administratorul public al judetului Ilfov anunta biletul unic pentru transportul in jurul Bucurestiului

Administratorul public al Județului Ilfov, Irinel Scrioșteanu a declarat recent că este nevoie urgentă de implementarea unui bilet unic la...

Share Page

Close