La fel ca si in cazul RADET, bugetul alocat de Primaria Generala se concentreaza pe subventie, iar la investitii se da mai nimic. Nu s-au achizitionat cele 400 de autobuze, 100 de tramvaie si 100 de troleibuze promise, si pentru a fi clar in ce stadiu de realizare se afla: nu s-a lansat nici macar licitatia pentru achizitia mijloacelor de transport; primaria nu a facut altceva, timp de un an, decat sa lucreze la elaborarea caietului de sarcini”, completeaza liderul PNL Bucuresti.

In privinta traficului rutier, el aminteste ca, acum un an, Gabriela Firea promitea realizarea unei benzi unice, care alaturi de suplimentarea parcului auto al RATB si sistemul de semaforizare inteligenta reprezentau pachetul de solutii pentru a descongestiona traficul, insa toate ideile au ramas la stadiul de promisiune.

Cristian Busoi face referire si la transparenta administratiei, el amintind ca Gabriela Firea a promis ca din primele 100 de zile ca primar general va face publice cheltuielile si va asigura transparenta privind deciziile si contractele primariei.

Ce s-a intamplat in realitate este ca primarul general a transformat intr-o cutuma introducerea proiectelor pe ordinea de zi suplimentara fara prezentarea publica prealabila pe site-ul primariei si, in plus, blocheaza accesul publicului la sedintele de Consiliu”, arata in incheiere presedintele PNL Bucuresti.

Primarul Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat, vineri, bilantul, la un an de mandat la Primarie, ea consemnand ca au fost starpite firmele fantoma, ca au fost deblocate numeroase santiere si anuntand ca vor fi construite sase cartiere de locuinte in toate sectoarele Bucurestiului, un spital metropolitan, crese si gradinite, precum si sali pentru organizarea de evenimente.

Awake
Awake
Loading...