Comorile Egiptului
Cum sa se faca Bucurestiul bine? Un director din Primaria Sectorului 4 castiga 4.500 de euro salariu si are fiul angajat sef la Politia Locala! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Bucuresti

Cum sa se faca Bucurestiul bine? Un director din Primaria Sectorului 4 castiga 4.500 de euro salariu si are fiul angajat sef la Politia Locala!

Guilhem Moulin, consilier local din partea USR in Sectorul 4 din Bucuresti, a dat publicitatii declaratia de avere a directorului general de la Amenajarea Domeniului Public din acest sector condus de Daniel; Baluta (PSD).

„Am gasit declaratia de avere domnului Goleac Marian, directorul general SC ADP4 SA, firma apartinand Consiliului Local Sector 4:

– salariu net aproximativ de 20.000 lei (4.500 E) pe luna la ADP
– primeste impreuna cu sotia lui venituri din chirie de 27.000 lei (6.000 E) pe luna de la un singur chirias pentru un apartament de 50 mp in Bucuresti sau o casa noua construita in 2016 de 364 mp in Berceni
Veniturile ADP4 SA vin aproape in totalitate de la bugetul local Sectorului 4, adica banii vostri.

PS: Am gasit si indemnizatile pentru membri CA si AGA in 2016:
– membru CA 33.000 de lei
– membru CA 24.000 de lei
– membru CA si AGA 15.000 de lei
– membru CA 32.000 de lei”, a scris Moulin pe Facebook.

Potrivit unei descrieri postate pe pagina sa de Facebook, Guilhem Moulin este in Bucuresti de peste 5 ani.

„Sunt cetatean francez si locuiesc in Bucuresti de peste 5 ani. Lucrez ca inginer in domeniul auto si sunt pasionat de atletism si de fotografia de strada. De prima data cand am ajuns aici, orasul acesta m-a fascinat. La prima vedere, Bucuresti este un oras extraordinar – este plin de vitalitate, de oameni tineri, de evenimente interesante. Insa, locuind zi de zi aici mi-am dat seama ca viata locuitorilor lui ar putea sa fie mult mai buna”, scrie francezul pe pagina sa.

In luna ianuarie cancan.ro scriea ca Marian Goleac a fost demis în 2010 de Cristian Popescu Piedone, fostul primar de la Sectorul 4, care s-a declarat nemulţumit de rezultatele direcţiei pe care o conducea.

Marian Goleac a revenit la conducerea Administraţiei Domeniului Public dupa alegerile din 2016, cand la putere a venit PSD. Bărbatul are o relaţie foarte apropiată cu Mihaela B. consilier la Gospodărire Comunală, exact direcţia care trebuie să controleze ADP-ul condus de Goleac. Practic, blonda trebuie să vadă dacă şeful de la 4 îşi face treaba ca la carte, pentru binele locuitorilor din sector.

Poate şi din această cauză, Marian şi Mihaela se întâlnesc ori la un restaurant din Parcul Tineretului, ori într-un imobil din apropiere. Culmea coincidenţei, Antonio, fiul lui Goleac, este director la Poliţia Locală Sector 4, şi se spune că tatăl i-a pus o vorbă bună. Un trio ideal, cu mare greutate în Sectorul 4.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

Share Page

Close