Comorile Egiptului
E-Distributie Muntenia anunta ca se va lua curentul, in mai multe zone din Bucuresti, din cauza caniculei! Consumul a crescut foarte mult! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

E-Distributie Muntenia anunta ca se va lua curentul, in mai multe zone din Bucuresti, din cauza caniculei! Consumul a crescut foarte mult!

Temperaturile foarte mari înregistrate în Bucureşti în ultimele zile au condus la o creştere a consumului de energie electrică, unele zone ale Capitalei fiind afectate de întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pe fondul acestor condiţii meteorologice extreme, a informat E-Distribuţie Muntenia, fostă Enel Distribuţie Muntenia, potrivit News.ro.

E-Distribuţie Muntenia este unul din cei opt distribuitori regionali de energie electrică, fiind furnizor de electricitate în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, potrivit News.ro.

„Consumul de energie electrică în Bucureşti a crescut în medie cu 13%, luând ca referinţă ora 13:00 a zilei de 29 iunie 2017, comparativ cu săptămâna anterioară (ora 13:00 a zilei de 22 iunie 2017), cartierele Pantelimon, Drumul Taberei, Toporaşi înregistrând o creştere a consumului de peste 20%”, arată un comunicat emis vineri de companie.

În cartierul Berceni, de exemplu, consumul de energie electrică crescut chiar şi cu 40%, a precizat compania.

„Având în vedere că prognoza meteorologică a fost schimbată în cod roşu de caniculă, ne aşteptăm ca valorile de consum să rămână ridicate în judeţele Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, în cursul zilei de astăzi şi mâine (sâmbătă, 1 iulie, n.r.)”, arată comunicatul.

E-Distribuţie Muntenia a luat măsuri de suplimentare a numărului echipelor de intervenţie şi al operatorilor de call-center pentru a putea face faţă acestei situaţii extraordinare, însă avertizează că „din cauza temperaturii foarte ridicate, s-ar putea înregistra atât întreruperi în alimentarea cu energie electrică, cât şi congestii ale liniei telefonice de deranjamente, în cursul zilei de astăzi şi mâine (sâmbătă, 1 iulie, n.r.)”.

Clienţii au la dispoziţie un număr gratuit pentru semnalarea de întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

În cazul în care clienţii se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pe fondul supraîncărcării reţelei, compania le recomandă acestora să nu deschidă ferestrele şi să tragă draperiile / obloanele pentru a păstra temperatura casei cât mai scăzută.

De asemenea, frigiderele si congelatoarele pot menţine alimentele reci mai mult de 2-3 ore dacă sunt deschise cât mai puţin posibil.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

„Dacă remarcaţi că instalaţia dumneavoastră electrică scoate fum, deconectaţi aparatele electrice pentru a evita incendiile. Apelaţi la un electrician autorizat dacă defecţiunea este localizată în cadrul locuinţei dvs. până la contorul electric sau sunaţi la serviciul deranjamente E-Distribuţie, dacă defecţiunea se manifestă în reţea, dincolo de contor”, informează compania.

 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Sport6 ore inainte

Cristina Neagu, vedeta echipei CSM Bucuresti, si-a luat bolid de 100.000 de euro

Simona Halep a semnat un mega-contract cu Mercedes în 2017, iar de atunci aceasta este răsfățată cu anual cu câte...

Bani6 ore inainte

Gabriela Firea si-a marit salariul cu aproape 30%. Ce avere are primarul Bucurestiului!

Coaliția PSD – ALDE a decis că primarii îți pot mări singuri salariile și le pot stabili și pe cele...

Sectorul 311 ore inainte

Care este calendarul inscrierilor la crese pentru locuitorii din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, anunță faptul că în perioada 2-13 iulie se fac înscrieri...

Timp liber11 ore inainte

Ai sunt pomenile dvs.: Ce fac bucurestenii cu voucherele primite de la Primaria Capitalei?

Recent, Primăria Capitalei, la inițiativa edilului Gabriela Firea, a decis să acorde noi vouchere bucureștenilor, pentru achiziționarea de biciclete electrice, trotinete...

Politica11 ore inainte

Gabriela Firea, dupa ce au huiduit-o 20.000 de oameni pe Arena Nationala: Am gresit! Stiți cum e… mintea românului cea de pe urmă!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că a greşit atunci când a mers alături de Simona Halep la Arena Naţională pentru...

Bani15 ore inainte

Daca nici asta nu e de DNA… ”Finuta” Firea i-a oferit ”nasului” Gigi Becali un contract direct de 30.000 de euro pe luna!

Din noiembrie anul trecut şi până la finalul acestei luni, între Primăria Bucureştiului, condusă de Gabriela Firea, şi clubul FCSB, patronat de fapt...

Share Page

Close