Comorile Egiptului
Lucrarile de modernizare la Aeroportul Otopeni se incheie luna aceasta. Vom iesi mult mai usor la plecarea spre Bucuresti – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Transport

Lucrarile de modernizare la Aeroportul Otopeni se incheie luna aceasta. Vom iesi mult mai usor la plecarea spre Bucuresti

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) va finaliza până la sfârșitul lunii iulie lucrările de supralărgire la două benzi a fluxului de ieșire din Aeroportul Henri Coandă către Capitală.

Potrivit unui comunicat al CNAB, remis vineri AGERPRES, lucrările urmează să înceapă săptămâna viitoare.

Din cauza volumului mare de autoturisme și autovehicule de transport pasageri și mărfuri, la orele de vârf se formează cozi la ieșirea din aeroport către DN 1, întrucât accesul în sensul giratoriu se face pe o singură bandă.

Pentru fluidizarea traficului auto, CNAB a luat decizia supralărgirii la două benzi a fluxului de ieșire spre București, pe toată lungimea acestuia. Banda suplimentară se creează prin redimensionarea insulei din vecinătatea sensului giratoriu, iar pe perioada lucrărilor nu va fi afectat fluxul actual de ieșire.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

„Acest proiect a fost demarat încă din 2010 și este important pentru accesul și defluirea clienților Aeroportului Henri Coandă. Împreună cu echipa CNAB, am deblocat acest proiect preluând responsabilitatea efectuării lucrărilor de la administratorii DN 1 și obținând avizele și autorizațiile necesare, astfel încât săptămâna viitoare să putem începe lucrările”, a declarat directorul general al CNAB, Bogdan-Stelian Mîndrescu.

Share Page

Close