Comorile Egiptului
Motiv de cearta in Parcul Titan: Pensionarii se dezbraca si fac plaja! ”De ce trebuie sa vedem babustile astea?!” – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Timp liber

Motiv de cearta in Parcul Titan: Pensionarii se dezbraca si fac plaja! ”De ce trebuie sa vedem babustile astea?!”

De cand a venit vara si afara este foarte cald, zi de zi, zeci de pensionari ies in Parcul Titan sa se racoreasca si sa faca plaja. Exact ca la plaja acestia isi intind prosoape pe iarba si se dezbraca in costume de baie. Ceea ce a stranit nemultumirea altor bucuresteni aflati la plimbare in parc.

Parcul Titan, primele ore ale ale dimineţii. În jurul locurilor de joacă, pensionarii îşi aştern cearşafurile pentru plajă şi îşi dau jos hainele. De pe bănci, bunicile mai puţin dezinhibate care îşi supraveghează nepoţii, le aruncă priviri pline de reproş.

„Se uită copiii chiar la babuştile astea bătrâne! Şi eu sunt bătrână dar nu îmi permit să mă dezbrac în faţa copiilor, nu este frumos”, afirmă o femeie, citat de Digi24.ro.

O doamnă care doreşte să se bronzeze cu orice preţ, o pune imediat la punct.

„Sunt locuri pentru copii amenajate, acolo este locul lor, deci nu aici. Aici sunt bunici fără copii, fără câini. Acolo, să stea acolo. Şi sunt bănci, să stea bunicii pe bănci să fie în preajma la copii, deci nu e loc de joacă pentru copii aici”, spune o bătrână.

La câţiva metri distanţă o altă bucureşteancă se odihneşte pe bancă împreună cu cei doi nepoţei.

„Când eşti în vârstă nu mai e cazul să apari în costum două piese sau topless, am văzut şi aşa ceva. E chestie de bun simţ, de nişte limite, eu una nu agreez aşa ceva”, spune o femeie.

Gheorghe Iordache vine la plajă în fiecare zi împreună cu partenera de viaţă. Înainte de toate, face înviorarea. Are întotdeauna la el două gantere uşoare. Pentru a-şi ţine apa rece, a reinventat ideea de ladă frigorifică.

Fiind interzis scăldatul în lac, unii aleg să se răcorească la cişmele. Oricum ai face tot ieşi mai ieftin decât la un ștrand sau la un parc acvatic din afara oraşului, spun oamenii.

„Acolo plătesc, nu am bani, de unde bani, 50 de lei de intrare, venim aici şi e gratis, te mai uzi cu apă, mai stai la soare”, spune o femeie.

Legislaţia din România nu prevede sancţiuni pentru cei care fac plajă în parcuri sau în alte locuri publice.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

Share Page

Close