Comorile Egiptului
Parada ambulantelor in Bucuresti! 45 de salvari ies la defilare – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Sanatate

Parada ambulantelor in Bucuresti! 45 de salvari ies la defilare

Serviciul de Ambulanţă din România împlineşte vineri 111 ani de la înfiinţare, cu această ocazie fiind organizată în Bucureşti o paradă cu 45 de ambulanţe. 

„Vom sărbători 111 ani de ambulanţă în România. Poate nu vi se pare impresionant, o cifră extraordinară, dar vreau să o priviţi în altă prismă – câte milioane de vieţi au fost salvate, câţi oameni au lucrat şi o parte dintre ei şi-au petrecut jumătate din viaţă în acest serviciu, şi-au dedicat o parte importantă din viaţă pentru a salva vieţi. Ne străduim în fiecare an să fim mai buni, ne străduim să fim mai mulţi. De câţiva ani încoace doar o singură dată am avut bucuria să vă anunţăm că ni s-au suplimentat posturile. Ne străduim din punct de vedere profesional să fim din ce în ce mai buni, să acordăm o asistenţă medicală de urgenţă de calitate, aşa cum ne-am dori să primim noi dacă am fi pacienţi. (…) Sperăm că în fiecare an guvernanţii vor înţelege eforturile noastre pentru a ne ajuta punându-ne la dispoziţie mijloacele să acordăm asistenţă medicală la standarde europene”, a declarat joi managerul SABIF, Alis Grasu (foto).

Ea a subliniat că prezenţa la festivitatea de vineri a celor 45 de ambulanţe, care provin de la fiecare serviciu din ţară, nu afectează cu nimic capacitatea de intervenţie.

„Personalul va veni din ture libere. Ba mai mult, timp de o oră bucureştenii vor beneficia de serviciile lor în locuri publice. Vor acorda asistenţă medicală celor care au nevoie”, a spus Alis Grasu. 

La rândul său, Gheorghe Chiş, preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa” din România, a spus că îşi doreşte pentru vineri o festivitate reuşită.

„Invităm bucureştenii la festivitatea de deschidere la Stadionul Arena Naţională, la ora 9,00. Va fi şi o demonstraţie practică”, a precizat Chiş.

Potrivit acestuia, traseul paradei a fost făcut în aşa fel încât să nu fie afectat traficul din Bucureşti.

În intervalul orar 12,30 – 13,30 va fi acordată asistenţă medicală în mai multe puncte din Bucureşti, printre care: intrarea în Parcul Tineretului, Piaţa Universităţii, intrarea din Parcul Cişmigiu, Piaţa Romană, Parcul Herăstrău, Piaţa Moghioroş, Parcul Carol.

Sursa: agerpres.ro

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Bucuresti8 minute inainte

VIDEO-Amenda de 2000 de lei nu sperie pe nimeni! Cum reactioneaza bucurestenii cand sunt intrebati de ce arunca tigara pe jos?!

Tot mai mulţi români confundă strada cu un coş de gunoi. La fiecare pas găseşti un fumător care nu pune...

Actualitate13 minute inainte

Accident grav azi-noapte in sectorul 5. Un sofer a trecut pe rosu!

Accident violent, duminică noapte, în Sectorul 5 al Capitalei. Două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie şi două persoane au ajuns...

Sectorul 517 minute inainte

VIDEO-Scoala distrusa complet de incendiu in Sectorul 5. Nu avea autorizatie ISU!

Un puternic incendiu a izbucnit luni noapte la acoperişul unei şcoli din cartierul Rahova, din Capitală, la această oră, potrivit reprezentanţilor ISU....

Actualitate16 ore inainte

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti europeni de spatiile pietonale. Ce face primaria?

Bucureştiul se află pe locul 4 în topul capitalelor cu cei mai nemulţumiţi cetăţeni în privinţa pieţelor, bulevardelor sau zonelor...

Opinii16 ore inainte

Mentalitate PSD: Codrin Stefanescu spune ca politistii bucuresteni nu trebuiau sa aplice legea in cazul Ilie Nastase!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, cere un comportament diferit atunci când vine vorba despre Ilie Năstase, care s-a ales...

Sport1 zi inainte

Restrictii de trafic in aceasta seara in Bucuresti pentru finala Cupei Romaniei

Traficul rutier va fi restricţionat duminică, în Capitală, în zona Arenei Naţionale, unde se vor desfăşura finala Cupei României la...

Share Page

Close