Comorile Egiptului
Politistii au iesit la treaba: peste 700 de soferi sanctionati in Bucuresti, intr-o singura zi! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

Politistii au iesit la treaba: peste 700 de soferi sanctionati in Bucuresti, intr-o singura zi!

Poliţiştii rutieri au avut ceva munca ieri în Capitală. Potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere transmis AGERPRES, poliţiştii au aplicat marţi, în Capitală, 708 sancţiuni contravenţionale şi au reţinut şi cinci permise de conducere.

În cadrul acţiunilor, care s-au desfăşurat în mai multe zone ale municipiului Bucureşti, a fost urmărită întreaga plajă de abateri de la normele rutiere, cu preponderenţă depistarea conducătorilor de autovehicule care nu poartă centură de siguranţă şi care folosesc telefonul mobil în timp ce conduc, fără dispozitivul de tip „mâini libere”.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...
Cu această ocazie conducătorilor de autovehicule le-au fost înmânate şi materiale de informare cu recomandări utile, cele mai importante vizând purtarea centurii de siguranţă şi folosirea telefonului mobil doar cu dispozitivul special de tip „mâini libere”.

„Folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, precum şi nerespectarea obligaţiei de a purta centură de siguranţă în timpul circulaţiei pe drumurile publice de către conducătorii unui autovehicul se sancţionează contravenţional cu 2-3 puncte amendă şi 2 puncte de penalizare, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se mai arată în comunicat.

Share Page

Close