Comorile Egiptului
Politistii locali din Bucuresti au primit pantofi de nunta, care se dezintegreza dupa cateva purtari! Omul lui Pandele din Voluntari, pus sef la ”Personal” – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

Politistii locali din Bucuresti au primit pantofi de nunta, care se dezintegreza dupa cateva purtari! Omul lui Pandele din Voluntari, pus sef la ”Personal”

Jurnalistul Catalin Tolontan publica pe blogul personal, Tolo.ro, imagini cu pantofii noi ai politistilor locali din Bucuresti pentru care DNA-ul a cerut lamuriri.

Cei 300 de agenți de operativi ai Poliției Locale București au primit pantofi noi.

”Sunt niște pantofi de nuntă și botez, cu vârf ascuțit și incomozi, nu pentru umblat mult, pentru patrulat sau pentru alergat, dacă e cazul”, susține unul dintre agenți.

”Și se strică aproape imediat”, adaugă el.

Imaginile sunt elocvente.

Cu un personal toal de 430 de oameni, dintre care aproximativ 300 de polițiști operativi, Poliția locală din București a devenit, ca și multe alte instituții din subordinea Primăriei, un loc unde se adăpostesc pile și relații într-o combinație interesantă.

În general, șefii ocupă posturile fără concurs.

”De pildă, director de Personal este Mihaela  Vizireanu, o doamnă venită de la Primăria Voluntari, fostă subordonată a primarului Pandele, angajată la poliția locală prin transfer de la o firmă privată, modul de eludare al consursurilor”, susține un om din interiorul PMB.

4.000de lei pe lună este salariul Mihaelei Vizireanu la Poliția Locală a Municipiului București

Loading...

”Tot din primăria Voluntari a venit recent și Anda Lixandru, noua coordonatoare de la contabilitate”, adaugă sursa.

Însuși directorul general al Poliției Locale București, Ștefan Văsâi, este venit tot din Poliția Locală Voluntari, ”omul lui Pandele”.

Șeful serviciului Circulație din Poliția Locală este Cristian Alin Mândroc, fiul lui Marian Mândroc, unul dintre polițiștii implicați în cazul Shanghai.

Mândroc senior a ajuns acum la Chișinău, consilier pe probleme de poliție pentru guvernul Republicii Moldova.

Iar Mândroc junior, ”cu experiență de ospătar”, a fost angajat ca șef de serviciu Circulație la PMB. ”Semnătura lui Cristian Alin Mândroc este pe hârtia prin care Poliția Locală a achiziționat o mașină de topit gheața, fără licitație”, spune cineva din PMB.

Consilierul general al Municipiului București Ciprian Ciucu a postat astăzi informația potrivit căreia DNA cercetează achizițiile de la Poliția Locală București.

Printre contractele cerute sunt cele legate de automobile, pantofii și mașina de topit gheața.

Sursa: Tolo.ro

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
 •  
  287
  Shares
 •   
 • 287
 •  
 •  
 •  
 •  

Share Page

Close