Comorile Egiptului
Primarul Sectorului 1 pozeaza in salvatorul Rapidului, dar habar n-are care e situatia la club! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Sport

Primarul Sectorului 1 pozeaza in salvatorul Rapidului, dar habar n-are care e situatia la club!

Primarul Sectorului 1 s-a plans in mai multe randuri ca vrea sa salveze clubul de fotbal Rapid, dar ca nu-l lasa opozitia din Consiliul Local. Realitatea este cu totul alta, arata Victor Picu, presedintele PNL Sector 1, intr-o postare pe blogul personal. 

Victor Picu scrie ca Daniel Tudorache anunta doar pentru imagine ca vrea sa salveze Rapidul, de fapt nici nu stie exact care este situatia clubului de fotbal.

Redam mai jos textul publicat pe blogul victorpicu.ro:

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

”Domnul primar Tudorache a început de câteva zile să facă turul televiziunilor, să dea declarații și să spună lucruri trăsnite. Pe unde apare, el spune că vrea să salveze clubul Rapid, dar PNL și USR nu îl lasă.

Tudorache dă interviuri, plânge de dragul clubului, pozează în eroul care va salva cu orice preț Rapidul, dar nici măcar nu cunoaște situația juridică a clubului. Domnul primar face un joc periculos. Oferă speranțe și iluzii suporterilor fără să aibă o situație exactă, fără să știe dacă, într-adevăr, poate sau nu să salveze clubul.

Lichidatorul judiciar al Rapidului, Mihai Florea, spune foarte clar într-un interviu acordat celor de la gsp.ro:

”Eu cunosc din presă intenția Primăriei sectorului 1 de a reînființa Rapid. Nu am avut niciodată discuție oficială cu domnul primar. Rapid poate fi reînființat de cineva care vine și cumpără marca, sigla și culorile clubului FC Rapid.”

”Din punctul meu de vedere și al legislației din România, AFC Rapid nu are cum să fie continuatorul FC Rapid. Dacă vrem să facem ceva sănătos pentru Rapid, nu ar trebui să creăm confuzie între aceste entități.”

Articolul întreg îl puteți citi aici.

Tot domnul Florea vine și explică foarte clar că lichidatorul a început evaluarea mărcii iar în octombrie aceasta va fi scoasă la licitație. Abia atunci Primăria va putea achiziționa marca, în cazul în care va avea forța, și se va putea începe procesul de salvare a clubului.

Domnule primar, dacă tot vreți să faceți un lucru serios, documentați-vă și nu mai spuneți baliverne în spațiul public, nu mai vindeți iluzii unor oameni care suferă, pentru că echipa lor nu mai există. Ați venit cu un proiect de hotărâre prin care doreați să înființați o comisie care să aibă ca obiectiv obținerea de informații și analizarea posibilității înființări unei entități unice, care să obțină toate drepturile patrimoniale în legătură cu brandul Rapid. Noi am considerat că o astfel de comisie nu își are rostul, orice informație pe care doriți să o aflați o poate face departamentul de specialitate din primărie. De altfel, dacă citiți acest articol, puteți să vedeți punctul de vedere al lichidatorului și… o să vă dați seama că nu aveți nevoie de o comisie specială.

Domnule Tudorache, chiar dacă până acum ați avut o activitate sub orice critică, chiar dacă aveți ZERO REALIZĂRI până la această oră, vă dau un sfat:

Dacă vreți să avem o echipă de club cu numele Rapid, haideți să acționăm ca la carte: să vedem ce cheltuieli presupune un club de fotbal, să vedem dacă am putea face performanță, dacă este nevoie de un plan de îmbunătățire a infrastructurii sportive, haideți să facem un plan de management să vedem dacă bugetul Primăriei sectorului 1 își permite.

Domnule Tudorache, lăsați de o parte propaganda ieftină și treceți la treabă!”

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Politica4 ore inainte

Firea nu mai are pic de rusine! A facut plangere penala site-ului bucurestiul.ro si acum tipa in gura mare ca nu se face politica cu plangeri penale!

Gabriela Firea este de departe politicianul cu cele mai multe plangeri penale la activ. Atat la nivel declarativ cat si...

Actualitate10 ore inainte

VIDEO-Bucati de tencuiala prabusite pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Bucuresti!

Bucăţi de tencuială s-au desprins şi au căzut pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. S-a întâmplat în...

Timp liber13 ore inainte

Snoop Dogg concerteaza la Bucuresti! Biletele incep de la 179 de lei

Rapperul Snoop Dogg va susţine, pe 29 august, un concert la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit Phoenix Entertainment, scrie News.ro....

Politica14 ore inainte

Gabriela Firea: Votul romanilor este sfant!

Votul românilor este ”sfânt” și nu trebuie răsturnat prin plângeri penale, a susținut vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, referindu-se la avertismentul...

Actualitate14 ore inainte

Aude si Firea? Aproape 65% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de curatenia de pe strazi!

Peste două treimi dintre bucureşteni sunt nemultumiţi de curăţenia oraşului în care locuiesc, arată datele publicate luni de Eurostat pe...

Actualitate17 ore inainte

Mesajul sefului ANPC pentru bucuresteni, dupa ce un copil a murit: Asigurati-va ca poarta manusi curate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, atrage atenţia asupra produselor fast-food şi îi sfătuieşte pe...

Share Page

Close