Comorile Egiptului
Protestatari ridicati de Jandarmerie din fata Salii Palatului. Firea: Nu înţeleg de ce protesteaza, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

Protestatari ridicati de Jandarmerie din fata Salii Palatului. Firea: Nu înţeleg de ce protesteaza, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid!

Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă dimineaţă, în faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar PSD, jandarmii ridicând unii protestatari care au scandat împotriva PSD.

Trei protestatari au fost conduşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, jandarmii urmând a lua măsurile legale în ceea ce îi priveşte, a declarat, pentu agenţia de presă MEDIAFAX, Marius Militaru, şef al biroului de presă al Jandarmeriei Române.

În conformitate cu art 26 din Legea adunărilor publice Nr 60/1991, alin 1, lit e „este interzisă desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul acestora”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei. Tot legea prevede că organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi loc şi în acelaşi timp cu adunările publice declarate, indiferent de modul de exprimare, constituie contravenţie dacă nu constituie elementele constitutive ale unei infracţiuni.

Un dispozitiv de jandarmi a fost desfăşurat în jurul Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar PSD, şi, de asemenea, au fost amplasate garduri în zonă.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, că nu înţelege de ce au venit protestatarii în faţa Sălii Palatului, deoarece acolo se desfăşoară reuniune a unei formaţiuni politice, un eveniment legal aprobat.

Loading...

”Suntem o ţară liberă, fiecare are dreptul să se exprime aşa cum doreşte, dar cred că nu trebuie să încurajăm un climat de ură, de dezbinare, de jigniri. Bineînţeles, dacă au venit să protesteze nu înţeleg faţă de ce, pentru că noi avem aici o întâlnire de partid, este o reuniune a unei formaţiuni politice şi este dreptul nostru să ne întâlnim”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a ţinut să precizeze că activitatea PSD este un eveniment legal aprobat.

”Această activitate este aprobată, există o aprobare oficială de la Primăria Generală a Capitalei, atât pentru ceea ce se întâmplă în interiorul clădirii cât şi in exterior şi câtă vreme aici este un eveniment legal aprobat, cred că toţi ceilalţi trebuie să respecte acest lucru Şi bineînţeles dacă vor să participe, să o facă cu decenţă cu bun simţ şi să-şi spună păsurile sau problemele de o manieră decentă şi nu indicativă şi cu alte manifestări sonore, să le spunem”, a adăugat Firea.

Sursa: Mediafax.ro

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
 •  
  19
  Shares
 •   
 • 19
 •  
 •  
 •  
 •  

Share Page

Close