Comorile Egiptului
UBER anunta ca reduce la jumatate tarifele pentru cursele in Pipera – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Transport

UBER anunta ca reduce la jumatate tarifele pentru cursele in Pipera

Compania Uber a anunţat joi că va reduce la jumătate costul curselor din şi către Pipera în perioada 15-17 iulie, în care Metrorex va închide staţia de metrou Pipera.

“Uber a luat decizia să reducă la jumătate costul curselor din şi către Pipera pe perioada celor trei zile şi să încurajeze oamenii să împartă o maşină în drum spre serviciu sau spre casă. Astfel, în zilele de 15-17 iulie, cursele care au ca destinaţie sau punct de plecare zona Pipera şi pentru care a fost utilizată opţiunea de Împărţire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine”, se arată într-un comunicat transmis de companie și citat de News.ro.

Utilizatorii trebuie să introducă în aplicaţie un cod şi să călătoreasca alături de unul sau mai mulţi colegi sau cunoscuţi, folosind opţiunea de împărţire tarif din aplicaţie. În condiţii de trafic normal, o cursă Uber de la Piaţa Unirii până la staţia de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei.

Dacă un pasager alege să călătorească cu cineva şi împarte tariful cursei direct din aplicaţie, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei.

Folosind codul promoţional, costul cursei Uber către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că fiecare dintre pasageri va achita 5,5 lei.

Codul promoţional trebuie introdus în aplicaţie o singură dată şi se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărţite cu cineva.

Metrorex a reamintit marţi că, în perioada 15 – 17 iulie, se va închide staţia de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces. Staţia va fi închisă timp de trei zile, din care doar o zi lucrătoare.

În această perioadă trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu.

La sfârşitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la şapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la staţiile cu o singură intrare.

Astfel, în staţia Pipera, lucrările vor avea loc în perioada 15 – 17 iulie, în Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 – 25 iulie, în Tineretului şi Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon şi Berceni 16 – 19 septembrie.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Actualitate12 ore inainte

Bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti europeni de spatiile pietonale. Ce face primaria?

Bucureştiul se află pe locul 4 în topul capitalelor cu cei mai nemulţumiţi cetăţeni în privinţa pieţelor, bulevardelor sau zonelor...

Opinii12 ore inainte

Mentalitate PSD: Codrin Stefanescu spune ca politistii bucuresteni nu trebuiau sa aplice legea in cazul Ilie Nastase!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, cere un comportament diferit atunci când vine vorba despre Ilie Năstase, care s-a ales...

Sport21 de ore inainte

Restrictii de trafic in aceasta seara in Bucuresti pentru finala Cupei Romaniei

Traficul rutier va fi restricţionat duminică, în Capitală, în zona Arenei Naţionale, unde se vor desfăşura finala Cupei României la...

Actualitate21 de ore inainte

Ambasada SUA la Bucuresti este inchisa luni

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti va fi închisă luni, pentru a marca Memorial Day, ziua dedicată militarilor americani...

Transport21 de ore inainte

Bucurestenii petrec mai mult timp in trafic decat cu familia

Bucureștiul este capitala europeană în care oamenii își pierd cel mai mult timp din viață în trafic. Mai mult chiar...

Sectorul 321 de ore inainte

Primaria Sectorului 3 a lansat o aplicatie prin care bucurestenii pot semnala problemele cu care se confrunta

Primarul Robert Negoiță a lansat astăzi, 25 mai, aplicația „Primăria Sectorului 3”, un serviciu electronic prin care cetățenii pot sesiza...

Share Page

Close