Comorile Egiptului
Un roman din strainatate o trimite pe Gabriela Firea sa invete administratie din Viena, nu din Tel Aviv! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Actualitate

Un roman din strainatate o trimite pe Gabriela Firea sa invete administratie din Viena, nu din Tel Aviv!

Un român stabilit în Germania a tinut sa transmita un mesaj foarte dur primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, după declaraţiile acesteia că dezăpezirea s-a făcut exemplar şi că nu sunt probleme cu transportul în Bucureşti.

Realitatea o contrazice pe Gabriela Firea care se declară mulţumită de modul în care s-a făcut deszăpezirea în Capitală: la orele prânzului toate străzile secundare sunt blocate sub munţi de zăpadă, maşinile sunt îngropate în nămeţi, trotiarele impracticabile. Nici pe arterele principale traficul nu se desfăşoară în condiţii normale, s-au înregistrat nenumărate blocaje ale mijloacelor de transport în comun, iar pietonii mergi prin zăpada de jumătate de metru.

Romanul spune că îi este ruşine când trebuie să vorbească despre ce se întâmplă în capitala României.

„Dezăpezirile se fac ca în anii 1970 în Germania”, spune Wassilko Petru care îi recomandă primarului general să meargă în marile capitale ale Europei pentru a învăţa cum se face deszăpezirea.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

„Trăiesc în Germania şi ce văd în România mi se face rău.

Dezăpezirile se fac ca în anii 1970 în Germania .

Și aici poate să fie blocat un drum 2-3 ore dar nu că în Ro.

În orașe se scoate cît de repede zăpada de-la dezăpeziri din oraș.

Doamna Firea să se ducă în Austria (Viena) , Germania (München), Elveția să facă niște cursuri cum se administrează o capitală.

Dezăpesirile se fac 90% de primărie sau administrația drumurilor și autostrăzilor se ia numai în urgență firme particulare și se plătește tariful unitar că la transporturi.

Cînd văd că trebuie scoși deținuții și jandarmi că-să curețe trotoarele cu lopată în secolul 21 în loc să se cumpere utilajele care se folosesc în vară pentru măturat trotoarele și în iarnă pentru dezapezit și sare este un lucru normal în Occident, nu se pune nisip. Nu poți să închizi totul – gradiniţe, școli, părinții nu mai pot să lucreze și firmele lucrează cu personal redus.

Responsabili în oraşele mari e primăria numai în cartierele cu case sînt proprietarii caselor răspunzători de trotuarul din față casei. Dacă am un accident și îmi rup piciorul trebuie să plătească primăria daune și spitalizarea.

Pierderele economice sînt foarte mari.

Pentru autostrăzi și străzi naționale nu e vina viscoluluui e încapacitatea administratorilor să pună la timp parapeți sau să planteze tufișuri care opresc mult viscolul. Este o bătaie de joc ce se întâmplă.

Mi se face rușine cînd trebuie să vorbesc în Germania despre asta.

Cu stimă

Wassilko Petru”

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Politica1 minut inainte

Firea nu mai are pic de rusine! A facut plangere penala site-ului bucurestiul.ro si acum tipa in gura mare ca nu se face politica cu plangeri penale!

Gabriela Firea este de departe politicianul cu cele mai multe plangeri penale la activ. Atat la nivel declarativ cat si...

Actualitate6 ore inainte

VIDEO-Bucati de tencuiala prabusite pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Bucuresti!

Bucăţi de tencuială s-au desprins şi au căzut pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. S-a întâmplat în...

Timp liber9 ore inainte

Snoop Dogg concerteaza la Bucuresti! Biletele incep de la 179 de lei

Rapperul Snoop Dogg va susţine, pe 29 august, un concert la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit Phoenix Entertainment, scrie News.ro....

Politica10 ore inainte

Gabriela Firea: Votul romanilor este sfant!

Votul românilor este ”sfânt” și nu trebuie răsturnat prin plângeri penale, a susținut vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, referindu-se la avertismentul...

Actualitate10 ore inainte

Aude si Firea? Aproape 65% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de curatenia de pe strazi!

Peste două treimi dintre bucureşteni sunt nemultumiţi de curăţenia oraşului în care locuiesc, arată datele publicate luni de Eurostat pe...

Actualitate13 ore inainte

Mesajul sefului ANPC pentru bucuresteni, dupa ce un copil a murit: Asigurati-va ca poarta manusi curate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, atrage atenţia asupra produselor fast-food şi îi sfătuieşte pe...

Share Page

Close