Comorile Egiptului
Zi ISTORICA pentru metroul bucurestean! Numar record de calatori! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Transport

Zi ISTORICA pentru metroul bucurestean! Numar record de calatori!

Conducerea metroului bucureştean anunta ca recordul de calatori s-a înregistrat marţi, 17 ianuarie 2017, când  721.000 de călători au intrat în subteran în aceeași zi, ceea ce înseamnă cu peste 100.000 de oameni mai mult faţă de media zilnică. De departe, cea mai aglomerată magistrală a Metrorex este cea care leagă Pipera de Berceni.

„Numărul de călători a crescut cu 5-10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care elevii nu au mers la şcoală. Am avut pe 17 ianuarie un trafic de 721.000 de călători. Noi la momentul actual funcţionăm la capacitate maximă, cu 65 de trenuri”, a declarat Marin Aldea, directorul general al Metrorex, citat de digi24.ro.

Cu ochiii pe camerele de supraveghere, dispecerii dirijează trenurile după numărul de oameni care aşteaptă în staţii. În orele de vârf, angajaţii metroului, ajutaţi de poliţişti şi jandarmi, încearcă să facă ordine prin mulţime.

Aproape 20 de jandarmi, poliţişti, angajaţi ai metroului şi agenţi de pază formează un cordon uman care separă fluxurile de călători. Astfel, le lasă loc să iasă şi celor care coboară din trenuri.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

Share Page

Close